Στρώματα Ύπνου

Στρώματα Ύπνου

Οι εγκαταστάσεις μας

Κάρτα μέλους

Κάρτα μέλους

Yes I Do

Η δωροεπιταγή έχει περιθώριο να χρησιμοποιηθεί 1 μήνα από την ημερομηνία έκδοσης της. Η εξαργύρωση της δωροεπιταγής ανακύκλωσης ισχύει για αγορές άνω των 99€.Κάθε δωροεπιταγή εξαργυρώνεται σε χωριστή αγορά (δεν προστίθενται σε μια αγορά)

Η Δωροεπιταγή ισχύει για συσκευές αντίστοιχες με την συσκευή που ανακυκλώθηκε, δηλαδή μεγάλες ή μικρές ηλεκτρικές συσκευές και ΟΧΙ σε προιόντα τεχνολογίας. Η δωροεπιταγή παραλαμβάνεται ταυτόχρονα με την παραλαβή των εμπορευμάτων με την ολοκλήρωση της συνολικής παραγγελίας. Ημερομηνία έκδοσής της είναι η ημερομηνία ολοκλήρωσης της παραγγελίας & ισχύει για 1 μήνα από την ημερομηνία έκδοσης. Δεν εξαργυρώνεται σε περίοδο εκπτώσεων, Black Friday ή προσφορών. Είναι άμεσα εξαργυρώσιμη για την επόμενη αγορά άνω των 99€, είτε στο www.kazanas.gr, είτε στο φυσικό κατάστημα, είτε στο τηλεφωνικό κέντρο.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε  ΜΙΑ μόνο αγορά, δεν δίνεται η δυνατότητα να καταμεριστεί σε περισσότερες από μια αγορές / παραγγελίες και αδρανοποιείται αυτόματα σε περίπτωση ακύρωσης της αγοράς με την οποία εκδόθηκε.

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ

Για να παραληφθεί το κλιματιστικό προς ανακύκλωση θα πρέπει: Να είναι αποσυνδεδεμένο - απεγκατεστημένο από πιστοποιημένο ψυκτικό, να είναι εύκολα προσβάσιμο. Η συσκευή θα πρέπει να αποτελείται από εσωτερική και εξωτερική μονάδα & η αξία της δωροεπιταγής εξαρτάται από το μέγεθος του ανακυκλούμενου κλιματιστικού και όχι από το μέγεθος της νέας αγοράς. Δεν συμμετέχουν κασετίνες, επιδαπέδια κλιματιστικά και ντουλάπες.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Ανακύκλωση λευκών συσκευών: πλυντήριο ρούχων/πιάτων, κουζίνες 60 ή 45 cm (όχι κουζινάκι), ψυγείο/ψυγειοκαταψύκτης/καταψύκτες.

Για να παραληφθεί η συσκευή προς ανακύκλωση θα πρέπει:

Να είναι αποσυνδεδεμένη – απεγκατεστημένη (π.χ να έχει αποσυνδεθεί η κουζίνα από την ηλεκτρική παροχή, να έχει αποσυνδεθεί το πλυντήριο από την παροχή νερού).

Επιπλέον Προϋποθέσεις:

  •          Δεν θα παραληφθεί το παλιό πλυντήριο εάν χρειάζεται να βγουν οι πόρτες του μπάνιου.
  •          Δεν θα παραληφθεί το παλιό ψυγείο ή το παλιό πλυντήριο πιάτων εάν αυτά πρέπει να περάσουν πάνω από το πάσο της κουζίνας.
  •          Δεν θα παραληφθεί είδος που πρέπει να κατέβει από εσωτερική ή  σιδερένια εξωτερική σκάλα.
  •          Δεν θα παραληφθεί είδος εξαιρετικά βαρύ που απαιτεί γερανό για την αποκομιδή του (π.χ παλιό ψυγείο ντουλάπα).
  •          Να είναι όσο το δυνατόν καθαρά (κουζίνες καθαρισμένες από λίπη, ψυγεία καθαρισμένα από τρόφιμα κτλ).