Η δωροεπιταγή έχει περιθώριο να χρησιμοποιηθεί 2 μήνες από την ημερομηνία έκδοσης της. Η εξαργύρωση της δωροεπιταγής ανακύκλωσης ισχύει για αγορές άνω των 99€.Κάθε δωροεπιταγή εξαργυρώνεται σε χωριστή αγορά (δεν προστίθενται σε μια αγορά)

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ

Για να παραληφθεί το κλιματιστικό προς ανακύκλωση θα πρέπει: Να είναι αποσυνδεδεμένο - απεγκατεστημένο από πιστοποιημένο ψυκτικό, να είναι εύκολα προσβάσιμο. Η συσκευή θα πρέπει να αποτελείται από εσωτερική και εξωτερική μονάδα & η αξία της δωροεπιταγής εξαρτάται από το μέγεθος του ανακυκλούμενου κλιματιστικού και όχι από το μέγεθος της νέας αγοράς. Δεν συμμετέχουν κασετίνες, επιδαπέδια κλιματιστικά και ντουλάπες.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Ανακύκλωση λευκών συσκευών: πλυντήριο ρούχων/πιάτων, κουζίνες 60 ή 45 cm (όχι κουζινάκι), ψυγείο/ψυγειοκαταψύκτης/καταψύκτες.

Για να παραληφθεί η συσκευή προς ανακύκλωση θα πρέπει:

Να είναι αποσυνδεδεμένη – απεγκατεστημένη (π.χ να έχει αποσυνδεθεί η κουζίνα από την ηλεκτρική παροχή, να έχει αποσυνδεθεί το πλυντήριο από την παροχή νερού).

Επιπλέον Προϋποθέσεις:

  •          Δεν θα παραληφθεί το παλιό πλυντήριο εάν χρειάζεται να βγουν οι πόρτες του μπάνιου.
  •          Δεν θα παραληφθεί το παλιό ψυγείο ή το παλιό πλυντήριο πιάτων εάν αυτά πρέπει να περάσουν πάνω από το πάσο της κουζίνας.
  •          Δεν θα παραληφθεί είδος που πρέπει να κατέβει από εσωτερική ή  σιδερένια εξωτερική σκάλα.
  •          Δεν θα παραληφθεί είδος εξαιρετικά βαρύ που απαιτεί γερανό για την αποκομιδή του (π.χ παλιό ψυγείο ντουλάπα).
  •          Να είναι όσο το δυνατόν καθαρά (κουζίνες καθαρισμένες από λίπη, ψυγεία καθαρισμένα από τρόφιμα κτλ).