Στρώματα Ύπνου

Στρώματα Ύπνου

Οι εγκαταστάσεις μας

Κάρτα μέλους

Κάρτα μέλους

Yes I Do

Κάρτα μέλους

   Αγαπητέ πελάτη,

Η Electronet ΒΚ Καζάνα έφτιαξε για εσάς, τους καλυτέρους πελάτες της, club μελών με ειδικά προνόμια και δώρα

Με κάθε αγορά σας συλλέγετε πόντους, τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σύμφωνα με τους παρακάτω όρους

Με κάθε αγορά από το κατάστημά μας, κερδίζετε 1 πόντο για κάθε ευρώ αγορών σας!

  • 1ο επίπεδο πόντων: Μόλις συλλέξετε και εξαργυρώσετε 1000 πόντους κερδίζετε 15 ευρώ στην επόμενη αγορά σας!
  • 2ο επίπεδο πόντων: Στους 2000 πόντους κερδίζετε 35 ευρώ στην επόμενη αγορά σας!
  • 3ο επίπεδο πόντων: Στους 3000 πόντους κερδίζετε 60 ευρώ στην επόμενη αγορά σας!
  • Όταν φτάσετε στο πρώτο ή δεύτερο επίπεδο επιλέγετε αν θα εξαργυρώσετε τους πόντους σας ή αν θα συνεχίσετε για το 3ο επίπεδο!
  • Όταν εξαργυρώνετε όλους τους πόντους σας, «μηδενίζετε» και ξεκινάτε πάλι από την αρχή! Πόντοι που αντιστοιχούν σε αγορές παλαιότερες των 2 ετών, μηδενίζονται.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ELECTRONET B. K. KAZANA

Πιο συγκεκριμένα:

Για κάθε 1€ αγορών σε προϊόντα που πωλούνται από το κατάστημα της Electronet ΒΚ ΚΑΖΑΝΑ, (περιλαμβάνεται και το e-shop), κερδίζετε έναν πόντο, 1€=1 πόντος.

Η εξαργύρωση των πόντων, πραγματοποιείται ΜΟΝΟ στα είδη χωρίς έκπτωση. 
Η συγκέντρωση και εξαργύρωση πόντων ισχύει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Εξαργύρωση πόντων ΔΕΝ μπορεί να πραγματοποιηθεί από το e-shop της εταιρίας.

1Η Βαθμίδα Επιβράβευσης (1000 πόντοι = Έκπτωση 15€)

Με τη συγκέντρωση 1000 πόντων, σας παρέχεται δικαίωμα εξαργύρωσης έκπτωσης 15€ στις επόμενες αγορές σας. Επιπρόσθετα, συλλέγετε πόντους και από τις αγορές στις οποίες κάνετε χρήση του δικαιώματος της έκπτωσης των 15€.

2Η Βαθμίδα Επιβράβευσης (2000 πόντοι = Έκπτωση 35€)

Για όσους επιθυμείτε να μην προχωρήσετε στην εξαργύρωση της έκπτωσης των 15€ και να συνεχίσετε για την 2η βαθμίδα, με τη συγκέντρωση 2000 πόντων, σας παρέχεται δικαίωμα εξαργύρωσης έκπτωσης 35€ στις επόμενες αγορές σας. Επιπρόσθετα, συλλέγετε πόντους και από τις αγορές στις οποίες κάνετε χρήση του δικαιώματος της έκπτωσης των 50€.

3Η Βαθμίδα Επιβράβευσης (3000 πόντοι = Έκπτωση 60€)

Για όσους επιθυμείτε να μην προχωρήσετε στην εξαργύρωση της έκπτωσης των 35€ και να συνεχίσετε για την 3η βαθμίδα, με τη συγκέντρωση 3000 πόντων, σας παρέχεται δικαίωμα εξαργύρωσης έκπτωσης 60€ στις επόμενες αγορές σας.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ

Με τη συγκέντρωση των απαιτούμενων πόντων, που σας τοποθετούν στην 1η, 2η ή 3η κλίμακα επιβράβευσης, αποκτάτε δικαίωμα έκπτωσης 15€, 35€, 60€ αντίστοιχα. Για να  κατοχυρώσετε το δικαίωμα αυτό, αλλά και να εξαργυρώσετε την έκπτωση εάν το επιθυμείτε, θα πρέπει να επισκεφτείτε το κατάστημα Electronet ΒΚ ΚΑΖΑΝΑ.

Με τη χρήση του δικαιώματος εξαργύρωσης ολόκληρης της έκπτωσης των 15€, 35€, 60€, αφαιρούνται αντίστοιχα οι 1000, 2000, 3000 πόντοι από το λογαριασμό σας.

Η έκπτωση που αποκτήσατε μπορεί να εξαργυρωθεί στην επόμενη αγορά σας, για το σύνολο του ποσού των 15€, 35€ ή 60€, με την επίδειξη της κάρτας μέλους, στο κατάστημα Electronet ΒΚ ΚΑΖΑΝΑ, εκτός του e-shop.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΟΥ;

• Στο κατάστημα

Στέλνοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@kazanas.gr

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ

Μπορεί να Χρησιμοποιήσει τα Προνόμια μου & Κάποιος Άλλος Εκτός από Μένα; 

Η Electronet Kazana Bonus Card είναι προσωπική. Εάν όμως επιθυμείτε να αθροίζετε τους πόντους σας για να απολαμβάνετε ακόμη μεγαλύτερα προνόμια με δεύτερο μέλος της οικογένειας σας, ή την/τον σύντροφό σας, σας παρέχουμε αυτή τη δυνατότητα.

Θα πρέπει το δεύτερο μέλος, να συμπληρώσει και εκείνο την αίτηση εγγραφής στο κατάστημα.  

Κατά συνέπεια θα έχετε την δυνατότητα να αθροίζετε του πόντους σας και να κάνετε εξαργύρωση των προνομίων με την επίδειξη των καρτών σας.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ KAZANAS ELECTRONET CLUB

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν οι έχοντες συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους (ενήλικες).

Η εταιρία δικαιούται να τροποποιεί μονομερώς οποιονδήποτε όρο του προγράμματος προνομίων, συμπεριλαμβανομένου και του τρόπου υπολογισμού των πόντων, του ύψους επιβράβευσης αγορών και εν γένει τα προνόμια που προσφέρονται στο μέλος από τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα. Οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση θα ανακοινώνεται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας ( www.kazanas.gr ). Η εταιρία διατηρεί κάθε δικαίωμα να τερματίσει οποτεδήποτε, το πρόγραμμα προνομίων. Στην περίπτωση αυτή, θα υπάρχει αντίστοιχη γνωστοποίηση στην σελίδα www.kazanas.gr.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο η εταιρία τροποποιήσει μέρος ή το σύνολο των όρων του προγράμματος, ή παύσει το πρόγραμμα προνομίων, ο συμμετέχων ουδεμία αξίωση διατηρεί κατά της εταιρίας, εφόσον ήδη με την παρούσα αναγνωρίζει ότι πρόκειται για πρόγραμμα προνομίων που παρέχεται από ελευθεριότητα της εταιρίας.
Η συγκέντρωση πόντων ισχύει κανονικά για τις περιόδους των εκπτώσεων, προσφορών, αλλά δεν ισχύει η εξαργύρωση τους. Ειδικά για τα προϊόντα πληροφορικής και κινητής τηλεφωνίας, ισχύει κανονικά η συγκέντρωση πόντων αλλά όχι η εξαργύρωσή τους.

Σε καμία περίπτωση η κάρτα, ο αριθμός των πόντων και τα προνόμια δεν μπορούν να εξαργυρωθούν σε χρήματα, ή να ανταλλαχθούν με χρήματα, παρά μόνο σε αγορές προϊόντων από το κατάστημα.
Κάθε μέλος έχει δικαίωμα να διακόψει τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα οποτεδήποτε με έγγραφη δήλωσή του προς την Εταιρία, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

Α. Αποστολή e-mail στη διεύθυνση info@kazanas.gr και στην συνέχεια επιστροφή της κάρτας του στο κατάστημα
B. Υπογράφοντας την σχετική αίτηση διακοπής της συμμετοχής του στο Club,  Ως ημερομηνία διακοπής της συμμετοχής του μέλους στο πρόγραμμα θεωρείται η ημερομηνία παραλαβής της δήλωσης διακοπής από την Εταιρία.
Με τη διακοπή της συμμετοχής του, το μέλος χάνει αυτομάτως τους τυχόν συγκεντρωθέντες πόντους και κάθε αντίστοιχο προνόμιο.

Η συλλογή και εξαργύρωση των πόντων, γίνεται μόνο με την επίδειξη της ELECTRONET KAZANAS Bonus Card.
Οι υπηρεσίες και όροι που αναλυτικά περιγράφονται στις κάρτες, στο ενημερωτικό φυλλάδιο, στο διαδίκτυο, και εν γένει σε όλο το προωθητικό υλικό, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της συμφωνίας μέλους.
Με την παραλαβή της κάρτας μέλους, ο δικαιούχος αποδέχεται όλους τους όρους του προγράμματος, όπως αυτοί διαμορφώνονται από την Εταιρία. Η κάρτα μέλους είναι αυστηρά προσωπική και τα προνόμια της δεν μεταβιβάζονται ούτε εκχωρούνται σε τρίτο. Η κάρτα μέλους είναι και παραμένει ιδιοκτησία της εταιρείας, η οποία την εκδίδει και πρέπει να επιστραφεί σε αυτή εφόσον ζητηθεί.

Ο συμμετέχων στο πρόγραμμα οφείλει να γνωστοποιεί στην εταιρία τυχόν αλλαγή της διεύθυνσής του, ή του τηλεφώνου, ή οποιουδήποτε άλλου μέσου επικοινωνίας έχει δηλώσει, είτε τηλεφωνικά είτε γραπτά. Μέχρι τη γνωστοποίηση τέτοιας αλλαγής, κάθε έγγραφο κοινοποιείται έγκαιρα στην παλιά διεύθυνση. Η απώλεια ή κλοπή της κάρτας πρέπει να αναφέρεται στην εταιρεία, η οποία δεν φέρει καμία ευθύνη στις περιπτώσεις αυτές.

Οι παρόντες όροι και κάθε διαφορά που ενδεχομένως θα προκύψει σε σχέση με αυτούς και εν γένει σε σχέση με την εταιρία και τα μέλη του προγράμματος διέπεται από το ελληνικό δίκαιο.
Για οποιαδήποτε πληροφορία, διευκρίνιση, απαίτηση ή παράπονο σχετικά με το πρόγραμμα και τη λειτουργία του, το μέλος θα πρέπει να απευθύνεται στην γραμμή καταναλωτή 2410536631.

Η εταιρία επιθυμεί να διαβεβαιώσει ότι τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται για τους σκοπούς του προγράμματος καταγράφονται σε ασφαλή βάση δεδομένων, διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας και δεν μεταβιβάζονται σε οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο με εξαίρεση τις περιπτώσεις που διατάξεις νόμου το επιβάλλουν. Τα εν λόγω προσωπικά δεδομένα, θα τυγχάνουν επεξεργασίας στο σύνολό τους ή μερικά από την εταιρία συγκεκριμένα δε από το τμήμα marketing αυτής κυρίως για στατιστικούς, οικονομικούς, διαφημιστικούς αλλά και λόγους που σχετίζονται με τη βελτίωση του προγράμματος. Τα μέλη έχουν τα δικαιώματα πρόσβασης, ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν οι σχετικές διατάξεις του ν. 2472/1997, όπως αυτό έχει τροποποιηθεί και ισχύει. Υποψήφιο μέλος που δεν συμφωνεί με τους παρόντες όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, οφείλει να μην επιλέξει τα σχετικά σημεία και να μην συμπληρώσει τα σχετικά πεδία στην αίτηση εγγραφής του.