Στρώματα Ύπνου

Στρώματα Ύπνου

Οι εγκαταστάσεις μας

Κάρτα μέλους

Κάρτα μέλους

Yes I Do

Αποστολή προϊόντων

Αποστολή με εταιρία ταχυμεταφοράς (Courier)

Η παραγγελία σας αποστέλλεται στη διεύθυνση που μας υποδείξατε κατά την παραγγελία σας με εταιρία ταχυμεταφοράς (courier). Η παράδοση γίνεται απο 1-3 μέρες , εκτός από ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας οπού ο χρόνος παράδοσης φτάνει εώς τις 5 εργάσιμες ημέρες. Το κόστος αντικαταβολής είναι 3€.

Ισχύει ο παρακάτω πίνακας χρεώσεων ταχυμεταφοράς για όλη την Ελλάδα:

Βάρος εώς 2 κιλά Βάρος 2-5 κιλά Βάρος 5-10 κιλά Βάρος 10-15 κιλά Βάρος 15-20 κιλά Βάρος 20-25 κιλά Βάρος 25-29 κιλά
6€ 7€ 10€ 13€ 16€ 23€ 29€

Για συσκευές μεγάλου όγκου (π.χ. ψυγεία, κουζίνες, κτλ), η αποστολή γίνεται μέσω συμβατικής μεταφορικής εταιρίας.
Επίσης, εάν υπάρχει επιβάρυνση για απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές (θα προηγηθεί τηλεφωνική ενημέρωσή σας).
Οι παραπάνω χρεώσεις περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Αποστολή με τα ιδιόκτητα φορτηγά μας

Για αποστολές προϊόντων εντός του νομού Λάρισας, οι παραδόσεις γίνονται με τα ιδιόκτητα φορτηγά μας.

Αποστολή με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία

Κατόπιν συνεννοήσεως σας αποστέλλουμε τα προϊόντα που αγοράσατε με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία. Ο συγκεκριμένος τρόπος αποστολής αφορά κυρίως αντικείμενα μεγάλου βάρους ή όγκου όπως Πλυντήρια Ρούχων, Ψυγεία-  Ψυγειοκαταψύκτες, Κλιματιστικά κτλ

Η μεταφορά δεν περιλαμβάνει εγκατάσταση συσκευών ή μεταφορά σε όροφο. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται επί του πεζοδρομίου. Για μεταφορά του προϊόντος εντός του χώρου σας, ισχύουν επιπλέον τιμολογιακές χρεώσεις για τις οποίες ενημερώνεστε εφ' όσον το επιθυμείτε από εμάς, με αποστολή e-mail ή τηλεφωνικά.

Επιπλέον

Ο υπολογισμός κόστους μεταφορικών εξαρτάται από το βάρος του προϊόντος καθώς και από την περιοχή αποστολής του. Το προβαλλόμενο κόστος μεταφορικών καθώς και τα προϊόντα με δωρεάν μεταφορικά, αφορά μόνο τις αποστολές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και μεγάλα αστικά κέντρα της Ηπειρωτικής Ελλάδας και όπου δεν απαιτούνται μεταφορτώσεις και συνεργασία παραπάνω από μια (1) μεταφορική εταιρία & πάντα για παράδοση στο πεζοδρόμιο.. Για την υπόλοιπη επικράτεια το τελικό κόστος των μεταφορικών μεταβάλλεται και ο πελάτης θα ενημερωθεί για το ακριβές κόστος από εμάς με την αποστολή email ή τηλεφωνικά.

Η Electronet Β. Κ. Καζάνα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και τις τιμές αποστολής χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.