Στρώματα Ύπνου

Στρώματα Ύπνου

Οι εγκαταστάσεις μας

Κάρτα μέλους

Κάρτα μέλους

Yes I Do

Λίστα γάμου

Αποφασίσατε να παντρευτείτε. Συγχαρητήρια. Ως μελλόνυμφοι θα χρειαστείτε να εξοπλίσετε το σπίτι σας με ηλεκτρικές συσκευές.
H Electronet Β. Κ. ΚΑΖΑΝΑ, το μεγαλύτερο υπερκατάστημα ηλεκτρικών της Λάρισας, σας παρουσιάζει μια πρωτοποριακή και καινοτόμο υπηρεσία δημιουργίας λίστας γάμου, προσφέροντας πλήρη ελευθερία στα νέα ζευγάρια καθώς και στους φίλους και συγγενείς τους.

Πως λειτουργεί; 

Μπορείτε να ανοίξετε την λίστα γάμου στο κατάστημά μας και οι καλεσμένοι σας μπορούν να καταθέσουν σε αυτή οποιοδήποτε χρηματικό ποσό επιθυμούν είτε με μετρητά είτε με τη χρήση της πιστωτικής τους κάρτας. Αυτό βοηθά πολύ τους καλεσμένους σας και από άλλες πόλεις ή το εξωτερικό αφού μπορούν να χρησιμοποιήσουν για την συναλλαγή τους την ιστοσελίδα μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.kazanas.gr.

Το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί οι μελλόνυμφοι μπορούν να το εισπράξουν με μετρητά χωρίς κανένα περιορισμό για αγορά προϊόντων .Εάν όμως θελήσουν ν αγοράσουν κάποια προϊόντα από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα λάβουν επιπλέον έκπτωση 5% όπως και άτοκες δόσεις που πληρώνονται στο κατάστημα και όχι σε τράπεζα. Μεγάλο όφελος για μας είναι να γνωριστούμε καλύτερα και να νιώσετε και εσείς αυτό που μας κάνει ξεχωριστούς από οποιοδήποτε άλλο κατάστημα ηλεκτρικών έχετε επισκεφτεί έως τώρα.

Με τη λίστα γάμου της Electronet Β.Κ. Καζάνα ξεκινάτε τη νέα σας ζωή με μετρητά στο χέρι και για άλλη μια φορά το δικό μας κατάστημα επιβεβαιώνει αυτό που χρόνια καλλιεργεί : μια μοναδική σχέση εμπιστοσύνης την οποία ισχυροποιεί και με τις πρωτοποριακές παροχές της λίστας γάμου.